top of page

Sidste nyt

Juli 2021: Til trods for at Ellie netop har været i løbetid har vi af diverse årsager valgt ikke at parre hende. Desværre!

Det betyder at der som ellers håbet, ikke kommer hvalpe herfra foreløbig.

 

Til jer der er skrevet på min mailliste:

Send mig en mail hvis I ønsker yderligere info eller evt. henvisning til andre opdrættere.

December 2020: 12.12.2020 fødte "Mokka" 10 fine hvalpe.

4 tæver og 6 hanner. Mor og børn har det alle godt.

November 2020: Vi venter hvalpe i midten af december. Moren til hvalpene bliver Fothergill's Best Leicester ("Mokka") og faren er svensk-opdrættede Honeyrags Smokey Duncan ("Smokey") som nu bor i Tyskland.

 

Juli 2020: Jeg planlægger hvalpe slutningen af 2020. Kontakt mig gerne via mail for mere info

December 2018: Ellie fødte 10. december 7 sunde og raske hvalpe; 3 piger og 4 drenge

 

 

November 2018: Ellie er blevet scannet. Hun er drægtig og om alt går vel får hvalpe til december 2018..

 

Den smukke far er finske "Vehnäpellon Grande".  "Hippo" i daglig tale. En rigtig dejlig og sød dreng:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

September 2017: Vi planlægger hvalpe i sensommeren/efteråret 2018 på "Ellie" (DKCH Aisling) 

 

 

August 2016: Alle 9 hvalpe har fundet dejlige og kærlige hjem.

 

 

Juni 2016: Den 24. maj fødte Weeta 9 flotte hvalpe. 5 hanner og 4 tæver. En let og ukompliceret fødsel. Alle trives og vokser fint.

 

  

Maj 2016: Må vi præsentere: Honeyrags Rambling Rebel ("Ture"), faren til vores kommende, og længe ventede, B-kuld:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

April 2016: Weeta er i påsken blevet parret med den svenske hanhund Honeyrags Rambling Rebel. Om alt går vel venter vi hvalpe i slutningen af maj...

 

 

December 2015:  Året går så småt på hæld. Året hvor hverdagen med to hunde i huset indfandt sig, året hvor jeg fik kennelmærke, året hvor udstillingsinteressen tog til, året hvor vi begyndte at planlægge endnu en parring af Weeta, året hvor flere kurser og foredrag kom i hus og meget mere.

 

Ellie er blevet udstillet en del i 2015. Hun synes det er super skægt - og det samme gør jeg. Og når kritikkerne er gode, og det er de heldigvis næsten hver gang, gør det det jo bestemt ikke mindre sjovt. Året sluttede vi af med et Juleskue i Kreds 3 (Dansk Terrier Klub). Ellie blev BIS JUNIOR - sååå dejligt!!

Vi havde lokket Ellies kuldbror Ailbe, "Aigo" i daglig tale, med. Hans første "udstilling". Det var så hyggeligt at se ham og familien. Aigo gjorde det rigtig flot i ringen. Vi havde en super hyggelig dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ser vi frem til at Weeta kommer i løbetid. Forhåbentlig i januar.... En lækker hanhund er kørt i stilling, så når det "er tid" drager vi afsted til Sverige på date ;-)

 

 

 

Juli 2015: Jeg er super stolt af at kunne fortælle, at jeg nu officielt har fået kennel- status og dermed kennelmærket "Fothergill's"

 

 

Og her i maj har jeg netop afsluttet den :-)

 

I marts starter jeg på DKK's opdrætteruddannelse. 

 

 

Ved DKK's internationale udstilling i Fredericia (feb. 2015) var Ellie afsted på sin første udstilling. Hun tog dagen rigtig, rigtig flot i forhold til at det var hendes allerførste udstilling.

 

Hun blev BIR BABY (altså bedste baby i racen) og fik karakteren "særdeles lovende". Dermed gik hun videre til finalen i "store ring" om eftermiddagen. Her blev hun dog ikke placeret omend hun måske i virkeligheden gjorde det endnu bedre end om formiddagen. Pyt! - Vi tog hjem efter en lang dag og var SUPER STOLTE af hende!

bottom of page